Srijeda, Veljača 19, 2020

slogan

Projektni tim

Edo Šegvić dipl.ing.arh.
(Arhitektonski fakultet Zagreb 1973.)

Ovlašteni arhitekt A791

Ovlaštenje Ministarstva kulture za obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara u zaštićenim gradskim područjima

Duje Šegvić dipl.ing.arh.
(Arhitektonski fakultet Zagreb 2006.)

Ovlašteni arhitekt A3511

Ovlaštenje Ministarstva kulture za obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara u zaštićenim gradskim područjima

 
         
arhitektura
Dobitnik osobne Nagrade Grada Splita 2008. za djelovanje na području arhitekture.
Projektira sve vrste javnih, poslovnih i stambenih građevina, izrađuje projekte uređenja terena i interijera, te vrši projektanski nadzor. Posjeduje dugogodišnje iskustvo na izradi projektne dokumentacije za rekonstrukcije i dogradnje građevina u staroj gradskoj jezgri. Sudjeljuje na nizu arhitektonskih natječaja kao sudionik ili član ocjenjivačkog suda / tehničke komisije.
01-arhitektura  arhitektura
Zanat  je nakon diplome 5 godina kalio kod akademika Dinka Kovačića, prvo kao suradnik, pa zatim i kao odgovorni projektant. Projektira sve vrste javnih, društvenih i stambenih građevina, te vrši projektanski nadzor. Sudjelovao je kao autor u nizu arhitektonsko urbanističkih natječaja.
 
         
02 graditeljska bastina  graditeljska baština
Poseban interes za pučku arhitektura Dalmacije i njene fenomene kroz istraživanje i dokumentiranje starih metoda tradicionalne gradnje kamenom.
02-produkt dizajn  produkt dizajn
Bavi se svim vrstama produkt dizajnom, od ambalaža proizvoda, namještaja, pa do urbane opreme, od dizajna za masovnu proizvodnju, malih serija, pa do unikatnih proizvoda.
 
         
03 crtez  crteži
Njeguje tehniku prostoručnog crtanja kroz idejne skice, te detaljne trodimenzionalne prikaze građevina i uklapanje u ambijent.
03-vizualizacije  vizualizacije
Stekao je bogato dugogodišnje iskustvo rada na 3D vizualizacijama. Izrađuje sve od 3D 'skica' do realističnih kompjuterskih prikaza- rendera, te sve vrste fotomontaže. Bavi se i fotografijom.
 
         
04 spisateljstvo  spisateljstvo
Izdane su mu tri knjige:
Biblijski vrt Stomorija (2003.),
naš dil Mediterana (DAS i Naklada Bošković, 2007.), dvi tri fete Matejuške (Društvo prijatelja kulturne baštine, 2013.) kao i čitav niz eseja o fenomenima gradnje u Dalmaciji.
04-ilustracije  ilustracija
Ilustrirao je nekolicinu knjiga, izradio preko 300 ilustracija za razne namjene. Specijalist za maskote.
 
         
05 karikatura  karikatura
Objavio veći broj karikatura, održao dva tečaja crtanja karikature za djecu.
Izdana mu je i zbirka karikatura Bartul (Napredak,2008.)
05-graficki dizajn  grafički dizajn
Bavi se grafičkim dizajnom u svim područjima. Od logotipa i knjige grafičkih standarda, plakata, naljepnica, majica, prospekata, naslovnica knjiga, do multimedijalnih sadržaja, pa čak i kompjuterskih igrica.